Viikottaiset herkutteluhetket

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 25.8.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Rakkaus toiseen on sokea
realismi iskee arjen tullessa

Kahden aikuisen
elämän sovittamisessa
on ongelmansa
rakkauskaan ei niitä poista

Anteeksi etten voi
vaikka kuinka haluaisinkin
itsekurini vain ei pysty siihen

syömään itseäni hitaasti hengiltä
välitän itsestäni liikaa

toivoisin kait sinunkin sen tajuavan
tosin itsestäsi

Selite: 
Kaksi erilaista ruokakulttuuria kun kohtaa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut