niin onnellinen minä olen
että minä jaan onnea sinulle
minä jaan onnea sinullekin
ja jaan onnea toisillekin
minä jaan onnea ohikulkeville
vastaan tuleville ja vastarannalle
toiselle puolelle tietä
ja toiselle puolelle maailmaa minä jaan
onnea sillä minulla sitä riittää
minulla riittää onnea
sinulle minä jaan onnea
hänelle minä jaan onnea
jaan sitä kaikille paljon
jaan sitä tänään, huomenna ja aina
minä kerään onnea
erilaista onnea
mutta vain hyvää onnea minä kerään
ja uudelleen sitten minä sitä jaan
eikä se sinulle, hänelle ja minulle riitä
minä jaan sitä lisää
jaan sitä nyt
jaan joka ainoa hetki
kun minä olen hereillä tai minä nukun
vain hyvää onnea minä jaan.
Kajaanin runoviikoilla
5.7.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vaikka teemaa lähes ilakoiden tolkutetaan
koksaan kun ei onnea ole yli äyräiden
ja jos sitä omastasi jaat
niin sinkauta tännekin muutama auma!
Sivut