on satunnainen mahdollisuus
arjen lottovoittoon
näyttämään suunnista uuden
minne kääntää elämä
se ei ole välttämättä kuitenkaan
hevoskyyti Tuupovaaran
tai matkalippu Berliinin kortteleihin
se voi olla vain
eri poikkikatu omassa lähiössä
uusi leipä kaupan hyllyllä
älä odota sellaista
mihin voit vaikuttaa
sillä jokainen pieleen mennyt päivä
repii turhuuden käsikirjoituksen
sillä jokainen hetki
on kuin ihminen
jolle voit kertoa mitä tahansa.
4.5.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut