ei yhtään liikoja lupauksia
eikä yhtään tuhkimotarinaa
sinulla on elämä päälläsi
jokaisena vuodenaikana
kokonainen sydämesi auki
sinä olet petetty ja loukattu
muistat jokaisen kosketuksen
jota sinullle ei annettu
muistat jokaisen korulauseen
maailmaa syleilevän vuodatuksen
rauhan joka ei osunut kohdallesi
sinua pidetään onnenpyörävoittona
kyyneliäsi heikkona jäänä
joka upottaa joka kerta
muistat jokaisen hymysi
ja kauniit sanasi
joihin sinulle ei vastattu
muistat elämäsI ja tarkoituksen
johon sinut opetettiin
mutta kukaan toinen
ei sinua ymmärtänyt
ei kukaan ole kuin sinä
ei kenenkään kohtalo kuin sinun
kun me luulemme tietävämme
mitä toinen haluaa
me olemme jo päivän kauempana
sinulla on yhden yön muisti
pikkumusta taivas ja maailma
johon eivät tähdet näy
elämä jonka sateenkaaressa
on yhtä monta mustan eri sävyä
kuin on varjoja
joissa sinun kädestä ei pidetä kiinni.
18.5.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kun luulemme tietävämme, mitä toinen haluaa, olemme jo päivän kauempana, hyvin kirjoitettu!
kukaan ei ole kuin sinä, eikä kenenkään kohtalo kuin sinun.
tasapainoista pohdintaa, joskin tummin sävyin!*****
"sinä olet petetty ja loukattu
muistat jokaisen kosketuksen
jota sinullle ei annettu
muistat jokaisen korulauseen
maailmaa syleilevän vuodatuksen
rauhan joka ei osunut kohdallesi"
Osui ja upposi, myös mun vahvasti umpeen kasvatettuihin kyynelkanaviin. Jos mulla olisi lahjoja, kirjoittaisin juuri tämän elämästäni, onneksi sulla se lahja on, ja sain lukea ja kokea tämän. kiitos.
Sivut