toinen toistaan sydänlämpöisten kohtaamisten
jotka ajan myötä enemmän hohtavat
jokainen tarinasi ilmein täydentämä
jokainen pieni askel tässä portaikossa
minkä sai elämältäsi opikseni
ja olematta tänäänkään valmis
ymmärtämään tiettyjen ajatustesi sanomaa
enkä tiedä vielä sanoa sittenkään
mitä minulla oli sinulle vaihdossa
ojentaa sinun elämääsi milloinkaan mukaan
kuin sinulla oli sinun kokoisesi nöyryys.
4.12.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut