Tästä ajassa
jokaisen liekistä
maaiilma hehkuu
yhden hymyä, yhden surua
kantaa kulkijaansa, ottaa omaansa
niin kuin kyyneleet
ovat osa
aina olleet
piirtää
ilo
meitä
joinakin päivinä
tulee tuulahdus
jolloin kaipaamme
ehkä vähän rauhaa
kuin elämällä on antaa
me
tunnemme
niin monta
tunnetta
niin monta
yhtä luvallista
kaiken väliltä
kaiken sisältäen
eikä me tiedetä milloin
joku sävy elämässä
on jonkun uuden alku
kuin on silmillä lupa nähdä
on sydämellä lupa elää
kun jonotamme uuteen
ämpäriin elämää keräämään.
31.12.2018 (C) HH
Hyvää uutta vuotta 2019
kaikille runojen ystäville
täältä Oulusta.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut