mutta rakkaus ei ole pakko
haluaisin mutta en voi
neljänkymmenenkahden vuoden iässä
olevaa miestä ei voi pakottaa
kuin ei pitäisi muitakaan
katson tämän ajan silmiä
ja kuulen huutoja muidenkin pakoista
ja näen pelkoja muidenkin katseissa
toiveita elämästä jonka halusi elää
haluista joita kahlitsevat pelot
ja ihminen ei koskaan ole itsenäinen
haluaisin rakastaa tätä aikaa
sitten kun hopeisten hiusten takaa
minulla on riittävästi viisautta.
31.10.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut