niin se vierii
niiin se leijailee
niin sen saa kiinni
kun on valmis
muodoistaan välittämättä
särmistään ihmettelemättä
kohtaamaan sen kokonaan
elämä on pallo
niin kuin se voi olla kolmiokin
jotain terävää ja lempeää
jotain muuttuvaa se on
kun on valmis
pysähtymään ajallaan
myöhässä tai etukäteen
ihan missä tahansa vaiheessa
elämä saattaa olla
raiteella kaksi tai kolme
katujen kulmauksessa
toisella puolella pöytää
ihan missä tahansa
hiljaisuudessa tai äänten keskellä
pieni tai suuri
kirkkaissa väreissä tai hiljaisissa sävyissä
ei elämä ole yhtälöissä
yhtään enempää tosi tai epätosi
se on mahdollisuus ja mahdottomuus
ja kaikkea muuta ympärillä ja sisällä.
29.8.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut