kun ne olivat vielä epävarmoja
yhtä paljon halua kuin pelkoa
vihreällä nurmikolla
jokaiseen suuntaan mahdollliset
joka puolellasi kukkia kuin aarteita
mitä sinun katseesi huomasivat
muistan askelistasi ensimmäiset
kun ne olivat vielä lyhyitä
yhtä aikaa vapaita kuin arkoja
vihreällä nurmikolla
samaan aikaan kengänpohjille
joka puolellasi yhtä lämmintä
mitä pienet jalat tuntevat
vasta myöhemmin huomasit
kuinka käyttäytyvät pinnat eri lailla
sinun jaloillasi on juoksijan mieli
silmien hehkussasi lapsen valo.
28.12.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut