niin minä katson sinua tutussa satamassa
olet tulossa yhteiseen kaupunkiin
et omaan etkä minun
tulet tuttuun pimeään,
sateseen ja tuuleen
täältä minä saatan sinut auringonnousuun
hyvin kannatteleviin pehmeisiin askeliin
samaan aikaan täällä
huvipuistot ja patsaat
lämmittävät meitä
kuljemme ihmisten ja pysäkkien ohi
toisiin paikkoihin ja toisiin katuvaloihin
olemme yhtä aikaa
osat sinusta ja minusta
jokaista väriä ja totta
© HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi