kuullut sodan jäljistä tulleen
kohdannut hänet sydämeni korkeudelta
olen nähnyt ehjän lapsuuden pihallani
pienet lapset uusilla leikeillä
opettamassa minulle kuinka uudet sankarit
oppivat nykyisin lentämään
olen nähnyt kouluni tilalla
uuden rakennuksen
raiteiden kohdalta siinä takana
junan edelleen menevän molempiin suuntiin
olen nähnyt yön hakevan syliäni
antanut sylini elämän vuoksi
enkä minä vielä tiedä
millaisilla väreillä huominen maailma
piirtää tummuvaan harmaaseen pintaan
yhä uusia sävyjä uusille askelille tulla.
25.11.2018 © HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut