haluat näyttää paikkasi
jossa sinä olet elossa
mielenmaisemasi missä saat levon
sinä odotat ymmärrystä
että värit saavat hetken haalistua
sävysi kaipaavat välillä rauhaa
ilo taukoa ihan kaikesta
niin ovat ihmiset erilaisia
sillä minä olen hedelmäpeli
joka tahtoo olla päällä
voittoja ja tappioita antaen
minä olen eniten elossa
kun kukat kukkivat rinnakkain
elämä elämän rinnalla läsnä
enkä pelkää yötöntä yötä.
24.11.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut