tämä tuoli on harmaa
ja liian hyvin pehmustettu
minä en tiedä
miksi harmaa ei kirkastu
ja tuoli on yhä sama
liian hyvin pehmustettu
ripoteltu mausteilla
elämä, elämä ja elämä
haluan olla rehellinen
ja palauttaa luottotiedot
nimikirjoituksella ja selvennyksellä
ole hyvä ja kiitos
olivat joskus sanoja
joilla oli merkitys
istun tuolissa nimeltä menneisyys
tämä tuoli on yhä harmaa
ja liian hyvin pehmustettu
mies istuu eikä löydä sanoja
© HH 23.11.2016
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut