katson viihdeuutisia pienen kylän ikkunasta
mietin mielessäni kulkevien katseiden värejä
synnytän onnellisuutta ja lisään onnettomuutta
joulun jälkeisellä viikolla tämä kaikki
on kuin ilotulitusta, valojen juhlaa
tämä on harmaantuvaa murheen maisemaa
autuaassa tilassa elävien ihmisten tienoo
täällä tänäänkin väärin esitetyt mielipiteet
eivät kanna loppujen lopuksi kauas
on kuin pauketta, uhkaa elämää
minulle nämä lumeen jäävät jäljet
kertovat jotain jostain hyvin kaukaa
olemisen osasta oman pihapuun ääreltä
aika menee aina täälläkin eteenpäin
nämä kasvoni tulevat saamaan uurteet
muodostaen minuun sukuni tarinan
© HH, 2012
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Haikea tunnelma, hyvä runo
Runossasi on samaan aikaan elämisen tuska ja kauneus, tuntuvimmillaan. Maalaisidylli piirtyy mieleeni.
Sykähdyttävän hieno
Elämänmakuinen,
sekoitus haikeutta ja lämmintä elämäniloa.
Syvällistä ajattelua.
Sivut