Puhutaanko ihmisoikeudesta tänään
kuin oikeana päivänä
jolloin vapaus nähtiin ikkunoista
kaltereiden takana
kun tunnistettiin jokainen lintu
niiden laulusta mielentila
erotettiin päivä ja yö
kaltereiden takana
jolloin tuoksu tunnettiin elämässä
ja niiden hajujen merkitys
erotettiin hyvä ja paha
kaltereiden takana
puhutaanko ihmisoikeudesta tänään
kuin oikeana päivänä
milloin pidettiin liian tiukasti kiinni
toisesta ihmisestä
jonka ei annettu sanoa
jonka ei annettu nähdä
kuuta joka loistaa
aurinkoa joka paistaa
puhutaanko ihmisoikeudesta tänään
puhutaanko ihmisoikeudesta
puhutaanko
ihan mistä vaan muusta
(C) HH 2.11.2017
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut