kuivakaapissa pahan päivän varalle
muutaman vuoden päässä
on vasta parasta ennen
tai viimeinen käyttö päivämäärä
kuten asian voi toisin ilmaista
olen opetettu
lisäämään muuhun hetkeen
joilla on juhlan reunat
oikea määrä tunnelmaa
tämä kaikki kertoo minusta
että olen tullut jostain kaukaa
hyvin kestävää ja sopivasti maustettu
älä kysy mistä alkupala alkaa
minulla on paikkani
välipalana, iltapalana
aamiaispöydässä, lounaalla
mihin vaan luovuus riittää
kyllä minusta on vielä väriksi
valopinnaksi maailman laidalle
ilotulitukseksi joka kuuluu
avaruuteen asti, jos tahdot.
(C) HH 19.3.2020
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut