sanoa olevansa komea
tai edes hyvännäköinen
alueen leveähartiaisin
prameimman auton omistaja
tällä huumorilla
näillä harmaillakin parran pätkillä
nousee aamuun
nukkuu pienet päiväunet
valvoo miten milloinkin
eikä yö kestä aamu kuuteen
jomota pää omasta syystä
sitä on elämänsä levyinen
hymyltä ja perseeltään
tällainen 40+ ja yhtä hyvin
Holtinkoski kuin sinä jotain muuta
kuulee sydämensä laulun
duurit ja mollit.
(C) HH 16.2.2020
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno ruono, pidän.
Siis sillai lähes 70:n silmin =)
Sivut