niitä joita ei ole eikä tule
kuin linja-autoja tässä kaupungissa
katson värikkäiden verhojen takaa
totuuksia
joilla määrätään elämän velkaa
lasken hymyjä
jotka saapuvat ja lähtevät
niitä, joissa on paljon sanottavaa
jos tämä kaikki piirrettäisiin sakkilaudalle
ja mietittäisiin mitä voisi syödä
ilman oman selustan menettämistä
sinä et tiedä
kuinka vapaita ovat kuningattaret
ja kuninkaat pakotettuja jäämään
näissä tarinoissa ei ole
vain kahta sävyä
kuolemaa ja elämää
näissä tarinoissa on hiljaisia pysäkkejä
puhallettua lämpöä
välillä paleltavaa kylmää
tätä kaikkea saa vatkattuna
vaahtona ja löysänä
mielipiteiden kanssa ja ilman.
2.12.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut