minä leikkaan, kopioin la liitän
välillä muokkaan ja muotoilen
sanataiteen myötä keitän teen
lihavoin itseni
kanssaihmiset alleviivaten
kursivoituna on muhkea olla
merkin vaihdettua uusi olo
minä etsin ja korvaan
minä sisennän ja muotoilen
teen ylätunnisteen omanlaisen
minä tyylistä en tiedä
muokkaan leipätekstiä
otsikoita muotoilusiveltimen voimin
minä tarkistan, oikoluen ja tavutan
hiljaisena miehenä muistan
että joukkokirjeet kirjoitan kuin valitut palat
teen vielä yhden tarran
siinä viittaan entiseen elämään
olen valmis sulkemaan sen
tallentamaan kaiken kauas
olen valmis kansion nimen muuttamaan
avaan maailman tänään uudelleen
esikatselen tämän tiedoston
ja huomaan, olen Arialin vanki
ja huomaan, tämä on luonnos vaan
© HH, 2012
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Minä en hallitse ollenkaan runoilun hienouksia.
Jopas onkin hauska runo, osaat ainakin taian
upea runo, rikasta kieltä! hieman eri tyylinen kuin sinulla yleensä... ainoa mysteeri on miksi liität vai kopioitko la etkä ma-pe tai su? entä miltä mahtaa maistua oik'olut? :)
Sivut