kun ei jumalaa enää ole?
Kenelle antaa ei mitään,
kun ei enää mitään ole?
Jumala lähti toisiin kirjoihin,
lähti arkisempiin teoksiin
kaipasi kevytmielisyyttä,
kun rahaa ei enää ollut -
mihin usko oli mennyt
se kysyi
ja sai vastaukseksi
kupin kahvia, voileivän
ja sanat:
ole hyvä.
Ei enää miettinyt ihmisten hyvyyttä
vaan lähti toisiin maisemiin
kenelle myydä jumala,
kun ei jumalaa enää ole.
16.8.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut