yössä ovat meidän silmäparit
ja niiden aika kohdata
musta on meille kirkasta valoa
missä hymyillä on meidän katseet
ja niiden yhteinen tarina
jos pitäisi jotain sanoa
hämärässä ovat meidän naurut
ja niiden hetkien totta
musta on meille aikamme päivä
missä elämällä on meidän elämä
ja ne teot jotka kantavat meitä
pitävät kättä kädessä toisen
pitävät huolta takana
ja iloa yllä kaikkien edessä.
14.1.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut