Hyi kuinka heikoksi muutuin
Ja kuinka kaikilla liikkeilläni vain ajattelin
onkohan tämä hyvä
miellytänkö teitä?
Kyllä minä teen palveluksia tuntipalkkaa vastaan
vaan ei kukaan maksa takaisin arvistani
jotka mattoveitsellä itseeni pyyhkäisin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin neppariin menee itsensä arvionnista ja siitä oman itsensä muuttumisen tunteesta, että kylmät väreet.