Nimetön

Runoilija su samuru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2009
Viimeksi paikalla: 25.4.2017 23:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Aaaah, loistavaa.
 

oh my that was freakin' hand job
Ja minusta tuntuu että tässä oli jotain enemmän
kun hän istui näyttämässä minulle ukulelea ja booty call tuli väliin
hän sanoi go away
minä jäin

Ja minusta tuntuu että tässä oli jotain pehmeämpää
kun hän suukotti kasvojani kaikkialta ja kysyi miltä tuntuu
mennä takaisin kotiin

Ja minusta tuntuu että tässä oli jotain haavoittuvaisempaa
kun silitin hänen hartoitaan ja pelasimme läpsyä
hän löi niin hellästi

Ja minusta tuntuu ja minusta tuntuu että tässä on jotain aidonpaa ja todenpaa kuin ennen koskaan

Ja minusta tuntuu että tämä on kirja, ei tosielämä kai ole ihan näin suloista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot