Madame Jang

Runoilija Suertecita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2013
Viimeksi paikalla: 11.6.2017 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.9.1984

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten.
 
Päivittäin se ohi kävelee
sitä raa'asti miehet tuijottaa.
Leidi, jolla hehkuu dekoltee
-se on kivaa,mutt' tyhmänrohkeaa!

Hän heille kauniisti hymyilee
ja on hyvin salaperäinen.
Ilmassa tuoksuu minttutee,
elämänpolkunsa suonensisäinen.

:,:Kasvata oma puutarha,
suojassa huudahduksilta
leidipoika käyttää huumeita
piilossa susikoirilta:,:

Kadunkin roistot häntä pelkää
on naamioinut itsensä pahuudella
Niin taitavasti esittää sievää
turha teatterista silti haeskella.

Hän miehet hurmaa naisellisuudellaan, siinä kehrää!
Kohta huitoo metalliputkellaan, eikä pelkää!



 
Selite: 
Jin on pimeä naisellisuus, Jang aurinkoinen maskuliinisuus. Madame Jang on rohkea persoona.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot