Suudelmaa

Runoilija Suertecita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2013
Viimeksi paikalla: 11.6.2017 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.9.1984

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten.
 
Toisiamme toisinaan
otsalle
kädelle
poskelle
suulle suudellaan

Kylmästi, lämmöllä
kaiholla tai ilman
intohimon illalla
aamulla peiton alla

Tämä maa on suudelmaa
hiustensa herkkää pellavaa
naarmuja iholleen raapivaa
huulien rohdetta hoivaavaa



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivaltava.
Pehmeää kerrontaa
Ihanaa :)
 

Käyttäjän kaikki runot