Katseet kääntyvät
kun tuo outo kävelee kadulla
Pilkkaavat sanat yrittävät hänet tavoittaa
Tuo outo ei ole moksiskaan
kävelee vain hymy poskillaan
Häntä ei enää vihaajat haittaa
sillä hänellä on joku jota rakastaa
Toinen outo tallaa hänen kanssaan maailmaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyva itsetunto
on kultaa
olet loytanyt
kullan
Ihmiset tuijottavat mutta mitäs niistä, katsoisivat itse joskus peiliin
Suloinen.
Voimakas sanoma
rakkauden voimaa antamasta vaikutuksesta
Hieno