Pelko,
kun se hallitsee
Kaikki mitä näkee, tekee, kuulee
Miltä se tuntuu?
Se pelottaa
Pelko on tunne
Vain tunne,
mutta se voi tappaa
Pelkään olla yksin,
pelkään ihmisiä
Pelkään liikaa
Pelkään onnettomuuksia,
yliluonnollisuutta,
hiljaisuutta,
kovaa ääntä
Mikään ei ole varmaa,
seinät saattavat romahtaa,
talo voi syttyä palamaan
En uskalla elää,
ja pelkään kuolemaa
Pelkään, että pelko jatkuu
Pelkään, jos olo muuttuu
Pelkään puhua,
pelkään luottaa
Pelkään, että mikään ei auta
Yksikin pelko vielä,
ja voin kuolla
Selite:
Kirjotin joskus sairaalassa ollessani kun pelkäsin lähes kaikkea.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tuo hyvin esiin tuon tunteen ahdistavuuden ja "rumuuden". Pidin tämän aidosta tunnelmasta.
Tämä sai kyyneleet silmiini, olen tuntenut noita samoja pelkoja jo niin pitkään.
"En uskalla elää,
ja pelkään kuolemaa" <- Niin totta.
Suosikkeihin menee aivan ehdottomasti.
Wau.. Koskettavaa runoilua.. Tää runon tunne on vangitseva ja niin todentuntuinen! Upea runo!