Minä tulen uniisi todella kaukaa
Teen painajaista
ja laitan sinut tuskissasi huutamaan
Muistutan sinua karmivimmalla tavalla asioista,
jotka haluat unohtaa
Minä olen alitajuntasi
olen täällä kiduttamassa mieltäsi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvällä tavalla karmiva tunnelma tässä, pidän!
Kosketti todella : )