Kuuntelen lintujen kaunista laulua
keväisessä metsässä.
Aamuauringon paisteessa
veden lorina täyttää äänillään
mieleni tyhjän maiseman.
Tämän kirkkaudenkin keskellä
ajatukseni jatkaa yhä matkaansa
alakulon varjoisilla poluilla.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi