Niin meni lapsuus telmien ja leikkien – ja nuoruus tanssien, kauniita tyttöjä katsellen ja metsästäen. Sitten naimisiin – tulivat omat lapset ja ruuhkavuodet. (Ei silloin ruuhkavuosista tiedetty.)
Niin kaikki meni kuin sumussa, ikään kuin mitään ei olisi koskaan ollutkaan, kuin en olisi koskaan elänytkään.
Tuli vanhuus, toi mukanaan kolotukset, oikuttelevan vatsantoiminnan, pissavaivat, kuulon ja näön heikkenemiset. Nyt vasta tunnen, että elän, elän joka päivä päivän kerrallaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
on aikaa erottaa päivät ja yöt, kuukaudet ja vuodet
vaikka entistä tiheämpään vaihtuvatkin
Sivut