Kevät on korvalla.
Lehteä painetaan vielä,
jakeluun se ehtii ennen kesää.
Pieniä aaltoja järvenselkä rakkuloillaan.
Auringon sydän luhistuu. Siitepölyä vedenrajassa.
Koneelliseen ilmastointiin luottava,
urbaani ihminen,
kolmasti aivastaa kesää kohti.
Kolmasti hän kieltää vanhan opettajansa.
Lehteä painetaan vielä,
jakeluun se ehtii ennen kesää.
Pieniä aaltoja järvenselkä rakkuloillaan.
Auringon sydän luhistuu. Siitepölyä vedenrajassa.
Koneelliseen ilmastointiin luottava,
urbaani ihminen,
kolmasti aivastaa kesää kohti.
Kolmasti hän kieltää vanhan opettajansa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
puiden ja kukkien.
Muttei se minua vaivaa
vaan tuo auringonryökäle
kevään vikkelöittämine säteineen,
kutittelee tuulenhalkaisijaa.
Vaivastuttaa.
Hymyilyttävän hienosti sanailtu, varsinkin tuo alku.
Sivut