-paistetaan -black-fridayn kunniaksi mutakakkua, eikä osteta yhtään mitään?
-nyt ei lämpiä muu kuin sähkö uuni, leivinuunia ei ole!
*
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
-paistetaan -black-fridayn kunniaksi mutakakkua, eikä osteta yhtään mitään?
-nyt ei lämpiä muu kuin sähkö uuni, leivinuunia ei ole!
*
Kommentit
Sivut