-muistoissa rannalla eilisen
-lapsuuttani katselen
-tuoksuu nenään aurinkovoiteeen, lihapiiraan, kahvin, tupakan
-ja merituulen tuoksut
-varpaissaan rannan hiekkaa
-hiukset suolaisen veden huuhtelemat
-auringon kimmellys aalloila, ovat kuin tuhannen timantin
-sinun kanssasi nauran ystävä
-miten lämmintä ja ihanaa tämä on
-i feel heaven!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut