-Riipuin kiinni eilisen muistoissa
-olin yhtä suurta mustaa aukkoa
-kunnes ihmiset lapsuudesta palasivata tanhuville
-kaipausta lämpimään syliin, halaukseen
-kyyneleet täyttivät välimerenkin ja
mariaanienhaudat
-elän katseesti alla, elän sinulle kukoistamalla
-kastele siis mua!
-suojele mua!
-juttele mulle
-
-olen sun pelargoniasi vielä
-anna kätesi johon tukeutua,
-sillä tunnen voimien muuttuneen
-ajan kadonneen!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut