-kotipiha niin pakahduttavan täynnä muistoja
-tuossa navetalla maitohuoneen nurkalla tonkanpesua ennen
-tuossa joka vuosi nousevat raparperit
-kuuluu kurkien muuttoparvia, ääni kuovin
-nokkosperhosia neljäkin kipaletta
-näppäilen kitarankieliä, ne lievittävät:
yksinäisyyden , tyhjyyden ja juurettomuuden tunteita, miten lohdullista on että
sävelet vastaavat johonkin osaan minussa joka on totaalisen "sanoittamaton"
-maa on lumenjäljiltä pehmeää ja liejuista, saveronpuro sameaa ja sen
vaahto kuin pesupulveristä tehyä!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut