On niin helppoo olla onnellinen.
Näin sanoo Uusivirran Olavi,
mahtaakos itse tietää,
mitä se on.
Mitä on onni?
On niin helppoo olla nyt ja tässä.
On helppoo olla myös poissa,
elämästä omasta.
Ja muiden myös,helppo lähtee.
Tostnoin vaan.
On niin helppoo olla vapaa,
vapaa kuin taivaan lintu.
Niinhän ne kaikki luulee,
ei se niin helppoo ollukkaa.
Luule et on vapaa,vaiks ei oliskaa.
Vankina elämässä,ei pääse pois.
Pääsee,
jos päästää irti.
Selite:
...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi