Yksin mä terassilla istuin,
hiljaa ja yksin.
Ilman sua.
Ilman ketään,
niin tyhjänä,
niin olemattomana.
Viereeni lensi lintu,
niin pieni.
Se mua katsoi,
tummilla silmillään.
Se tuijotti kauan,
harkiten,mut varmasti.
Se olit kuin sä.
Pieni lintu,
pienempi sielu,
niin varma,mut pelokas.
Niin rakas ja armas.
Pienen pieni lintu,
niin suuri maailma,
niin suuri sydän.
Selite:
joo,mummolareissu ikävässä < 3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vähä ihana :)
Vähä ihana :)