koukussa suhun

Runoilija Medvinden

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki nää runot kertoo ykestä mulle todella tärkeestä ihmisestä,jolle en uskalla sanoo paljon siitä välitän,koska pelkään et se suuttuu< 3 : >
 

Jos oisit tupakka,
mua kiinnostais.
Jos oisit huume,
jäisin suhun koukkuun!

Haluun viettää sun kaa aikaa,
olla vierelläs kaikenaikaa!
Sä tiiät sen kyllä,
sä tiiät et oon koukussa.

Oon koukussa suhun,
vaikket sitä huomais,
oon koukussa suhun,
oot mun huumeeni.

Oon kuin kala verkos,
niin avuton ja pelkäävä,
niin hiljainen ja yksin.

Kohta kuolen,
oma vika.
Mitäs jäin suhun koukkuun.

Selite: 
inspaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot