Oma tila
Väkisin väännettynä auki
tunkeuduttuna paikallaan
auto
pirstaleita pohjalla
Väkisin avattu
ällöttää
astua sisään
mielikuvina
käynnistäjä kuristaja
ratin puristaja
viha pullottaa
Jos vaihtaisin kilvet
vahaisin
rakastuisin uudelleen
huomaisinko silti
vanhat vammat
naarmut
lommot
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Melankolinen hyvä runo.
Hieno tuijotus kohti omaa sisintä.
Tää on hieno.