Kauniita maita, tähtiportteja ja linnoja.
Kävelyjä pienillä mukulakivillä.
Silmien aarteita, joka puolella.
Hetki ilman katseita, isoilla aukioilla, joissa hai raiskaa turisteja, pitelen sinusta tornien katsellessa.
Suljen maailmani syliini, otan kodistani kiinni kaksin käsin. Maailma hiljenee, taksien tööttäykset ja turistien kiljahdukset.
Olen muualla kanssasi.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi