Pariisi, Sydämeni kotikaupunki

Runoilija Jenina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pariisi
sydämeni kotikaupunki
Voi kuinka
kaipaan sinne takaisin

Tahdon tuntea uudestaan
sadunhohteen
ja rakkautta tulvivan
tuulenhenkäyksen
joka hipaisi poskeani
hetken aikaa

Palan halusta
nähdä suloiset kasvosi
koskettaa kättäsi

Haluan nähdä
Pariisin kuun
sen himmeän hohteen
Seinen pintaa vasten

Tahdon ottaa
sinua lujasti kädestä kiinni
-kuinka lämmin se onkaan-
ja kävellä vierelläsi
kuunsiltaa pitkin

meidän onneemme

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot