Jos sanankin löytäisin

Runoilija kaiziko

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.3.2008
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 8:22

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
5.7.1955

 
Tuskin tiedän mitä kirjoitan,
on vain sanattomuus,
lauseet hukkuneet,
voi miten vähän näitä on

Vain hiljaisuutta
 
Mutta rakasta sitä silti,
hiljaisuutta,
meidän sitkeää odotusta
ja kevättä, sen tuoksunkin
jo tunnet

Avojaloin,
aamukasteen kyynelissä

vielä kerran.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, myös hiljaisuutta on hyvä rakastaa.
Kiitos! Sinulla on lämpimien sanojen lokero sydämessäsi, harvinaisuus. Niin kovasti toivon sen myös lämmittävän sinua itseäsikin! Mukavaa Vappua sinulle!
Sanattomuutesi on herkkä, kuin särkyvää lasia jota pitää käsitellä varoen. Vähän on paljon, paljon enemmän kuin kirjoitetut sanat ja kyllä niitä on. 

Se mitä runosi nostaa mieleeni, on sellaista mitä en uskalla sanoa ääneen. Mutta kevät on tullut nytkin, vaihtelevin sääilmiöin ja tulee se aamukasteiden kyyneltenkin aika - aina. 

Halusin sanoa enemmän, mutta nyt en löydä vaan niitä oikeita sanoja - anteeksi ❤️ 

Valtavan kaunis ja koskettava runosi. 

 
Kiitos! Mistähän ne oikeat sanat löytävät löytyvät, tietenkin sinulta. Niin se vain on, sinun kirjoittajan lahjakkuutesi ja syvästi miettivät aivojen lohkot tekevät aina "löytöjä".  
Lumet jo sulavat täälläkin, 56cm on tämän aamun virallinen luku kuuden aikaan ja +1 aste lämmintä. Kevät!
Aurinko vain nirso, etteivät vain olisi suututtaneet meidän elämän - lähdettämme...Hyvää Vappupäivää sinulle!
Pidän erityisesti sanoista 'meidän sitkeää odotusta'!
Kiitos paljon ja mukavaa Vapun iltaa sinulle!
 

Käyttäjän kaikki runot