Pitkät aamut
Kupilliset teetä
Vahingossa vaipua haaveisiin
Antaa syksyn vain tulla
Antaa sen tulla!
Kylmyys ei ulotu sisimpääni
Mutta vaihtuvat pian
Ne lämpimät aamut
Pitkiin iltoihin
Tee punaviiniin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana, tähän tunnelmaan tuli kaipuu.
Hieno.
tunnelmallinen upea runo,pidin kovasti!