Koti on siellä, missä asuu rakkaus. Minun kotini on sinun sydämessäsi. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 29.6.2021 0:17 Star Kauniisti ajateltu <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut