Saanko kertoa salaisuuden?
Ihan pienen vain,
hennon vaaleanpunaisen.
Jos nopeasti, hiljaa kuiskaan,
et ehkä pelästy kun sanon sen.
Minä rakastan sinua.
Ihan pienen vain,
hennon vaaleanpunaisen.
Jos nopeasti, hiljaa kuiskaan,
et ehkä pelästy kun sanon sen.
Minä rakastan sinua.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihanan vaalean punainen
Rakkausruno
Sivut