Rikkumaton rakkaus

Runoilija carpe diem

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 27.12.2006
Viimeksi paikalla: 8.11.2024 19:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1990



Kuka minä olen tässä hetkessä
 
 

Valaa taivuttaen

Kohtalon sanoittamana

 

Liekkien valossa

Muistamme kahta sydäntä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa muistelua.
 

Käyttäjän kaikki runot