Aamun usva oli hiipinyt seitteihin
Viljaa kultaisempaa oli vain valo
Joka lopulta jää varjoihin kiinni
Toisissaan syleilevät
Hetkensä varastaneina
Luopuvat omistaan
Ovat yhtä
Vain tuulen henkäyksen hetken
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit