Hei, teen tässä tutkimusta
Jos sinulla olisi pari minuuttia aikaa
1. Kuinka suru sai sinutkin kiinni?
2. Kuinka paljon kyyneliä on kipuusi mahdutettu?
Eikä sinusta ole
Kuin jatkamaan
Anomus
Menneisyyteen
Lähetetty
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit