Olet löytänyt sen, maalauspaikan ikuisen.
Ainiaan hetken, kuvauksellisen.
Muistosi säilyy raameissa,
etenkin sydämessä kaipaavassa.
Selite:
papalleni joka kuoli pitkäperjaintaina 2011, joka oli ikuinen taiteilija, ikuinen maalaaja, ikuinen valokuvaaja.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista luopumista rakkaasta ja tärkeästä...onneksi muistot säilyvät ikuisesti:)