Kun ajattelen tulevaisuutta näen vain lakanan
Valkoisen lakanan
Vereen tahriutuneena
Istun lakanan kanssa
Haistan veren suolaisen hajun
Kun haikea tuuli kiertää ympyrää
Se on selvä merkki
Pakene, pakene tulevaisuutta
tuolta surulliselta kohtalolta
Ei kenenkään meistä kuuluisi olla
helvetin kukka
En halua kukoistaa tälläisessä paikassa
En tulevaisuudessa
En milloinkaan
Sirpaleet ajan äänettöminä leijailevat
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tulevaisuus pelottaa kaikkia...
Hienosti on ajatukset koottu tähän.